Колеги може ли някой да ми каже когато колата остане без гориво как пали после?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за палене когато колата остане без гориво
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mr.kostov Покажи съобщениеами колкото и да не ти се иска ще трябва да заредиш
после завърташ на контакт за около 5 секунди, така 3-4 пъти и палиш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеБлагодаря за отговорите защото не ми работи уреда за наличие на гориво за това питам.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
От скоро време и моя уред е така.До скоро показваше перфектно до литър и ми направи приятно впечатление с това.Сега обаче нещо се шашави.Постоянно е с грешка едно деление.Сутрин е на две деления след малко намалее после пак се напълни и така.Но има и нещо друго,до неотдавна резервоара ми беше пълен до и над половината от скоро съм на две деления и констатирам същите проблеми като колегата.
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеОбикновено когато е на 1 2 и 3-то деление при наклок на автомобила показва доста голяма разликаAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеДам и при мене така показва , но на равно се нормализира и смятам че е нещо нормално !!!Аз затова си следя колко съм сипал как и колко съм карал .. доверявам се най-вече на себе си , след това на уредите
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Като не работи стрелката - нали имате замуляване на километража. Знаете и грубо с колко литра колко км ще минете.
Иначе според мен това се получава ако зареждате за 20-30 лева постоянно. Тогава движението на подплавника е много малко и "клеясва". Проблема се оправя с няколко пълнения пълно до празно.
Comment
Comment